0765 449 033 021 367 28 28

PROGRAMARE!

PROGRAMARE!

Tratamente de estetica faciala cu acid hialuronic pentru mentinerea tineretii

Visul fiecaruia dintre noi este sa ne pastram aspectul tanar al fetei, sa afisam un suras cat mai armonios, precum si o privire cat mai naturala si proaspata. Mai bine zis, ne dorim o estetica faciala pe cat posibil cat mai placuta si daca se poate fara interventii chirurgicale invazive si riscuri inutile.
In clinica stomatologica Dental Praxis, alaturi de tratamentele de ortodontie, endodotie, implantologie, etc., le-am introdus si pe cele de estetica faciala, spre deliciul si fericirea pacientelor tinere sau mai putin tinere ce ne viziteaza.

Indiferent daca este vorba despre remodelarea si marirea volumului buzelor sau despre umplerea ridurilor, specialistii clinicii de stomatologie Dental Praxis folosesc fiole de acid hialuronic injectabile (filere cu acid hialuronic). Tratamentele noastre de estetica faciala sunt personalizate si studiate anume pentru particularitatile fiecarui tip de ten in parte. Ca rezultat, veti redobandi frumusetea, stralucirea si fermitatea unui chip tanar, lipsit de ridurile fine sau de expresie.

Ce este acidul hialuronic?

Acidul hialuronic este o substanta naturala care, in mod normal, se regaseste in corpul uman, cu rol in hidratarea si protejarea pielii. Specialistii o considera principalul responsabil de imbatranirea cutanata.
In concentratii mari este prezent la nivelul ochilor si in componenta articulatiilor. Sub forma de produs farmaceutic, acidul hialuronic este utilizat pentru ameliorarea si rezolvarea unor probleme de sanatate.

Importanta acidului hialuronic in tratamentele de estetica faciala

Pe masura ce inaintam in varsta, productia de acid hialuronic din corp se diminueaza progresiv si o data cu acest compus se reduce si sinteza de colagen (substanta ce ajuta pielea sa ramana elastica si catifelata). Urmarile, de natura estetica, nu intarzie sa apara:

  • Riduri frontale, periorale, in zona sprancenelor, la baza nasului, etc.;
  • Pierderea de volum a tesuturilor fetei (obraji, pometi) si a buzelor.

Injectarea cu acid hialuronic in pielea imbatranita, lipsita de fermitate, contribuie la stimularea producerii de colagen si a functiilor celulare. Pe de alta parte, utilizat sau nu, in completarea interventiilor de chirurgie faciala, acidul hialuronic reprezinta metoda ideala pentru infruntarea problemelor precum cele descrise anterior.
Din aceste motive, de ceva vreme incoace, tratamentul cu acid hialuronic este o procedura efectuata cu succes in dermatologie si in estetica faciala. Fiind o substanta 100 % naturala, aplicarile topice ii faciliteaza absorbtia, putand fi integrata perfect in tesuturile epidermice, fara sa le altereze si fara ca procedura in sine sa fie insotita de efecte secundare.

Estetica faciala. Tehnica de injectare cu acid hialuronic

Injectarea cu acid hialuronic se face la nivelul tesutului subcutanat sau al epidermei, in scopul corectarii anumitor imperfectiuni ale pielii (cicatrici, riduri) sau pentru refacerea volumului pierdut al tesuturilor.
Procedura este efectuata in cabinetul stomatologic, de catre specialistii in estetica dentara si faciala, cu ajutorul unor seringi cu ace extrem de fine. Injectia propriu-zisa cu acid hialuronic este destul de suportabila si nu necesita anestezierea pacientilor, insa cu toate acestea, nu intervenim decat dupa evaluarea individuala a fiecarui caz in parte.
In cazul procedurii de remodelare si marire a volumului buzelor, lucrurile stau diferit si interventia se efectueaza sub anestezie locala. Avand in vedere abundenta de vase de sange si de terminatii nervoase din zona periorala, buzele, mult mai sensibile, percep in mod diferit durerea.
In urma injectiilor cu acid hialuronic, este posibil sa sesizati inrosirea ariei de interventie, asociata sau nu cu o usoara tumefiere. Astfel de simptome vor disparea in urmatoarele 24-48 de ore, depinde de gradul de sensibilitate al fiecarui pacient.
Cu toate ca efectele procedurilor pentru intinerirea si remodelarea pielii sunt vizibile imediat, ele nu sunt permanente. Rezultatele tratamentelor cu acid hialuronic au o durata ce variaza de la 6 luni la un an si se pot efectua periodic, fara efecte colaterale.

Care sunt tratamentele noastre de estetica faciala?

Estetica faciala. Remodelarea si marirea volumului buzelor

Remodelarea si marirea volumului buzelor poate fi efectuat cu ajutorul interventiilor de chirurgie estetica. In alternativa, noi va oferim o procedura neinvaziva, de injectare cu acid hialuronic, ce se poate executa in cabinetul stomatologic. Operatiunea nechirurgicala are drept scop cresterea volumului buzelor, modificarea si redefinirea profilului acestora.

Estetica faciala. Umplerea ridurilor

Procedura pentru umplerea ridurilor, ce consta in injectarea de acid hialuronic, este un tratament de estetica faciala realizat in scopul contrastarii ridurilor de expresie si a celor cauzate de imbatranirea biologica a tenului. Efectuata de catre specialistii in estetica faciala in cabinetele stomatologice Dental Praxis, interventia propriu-zisa nu are nevoie de recuperare post-operatorie.
Pentru programarea unui tratament personalizat de estetica faciala cu fiole de acid hialuronic, nu ezitati sa ne contactati online, folosindu-va de pagina de contact sau offline, direct la sediul clinicii de stomatologie Dental Praxis.


Medici specializati in "Estetica faciala"


PROGRAMARE!


Afla disponibilitatea medicului!