0765 449 033 021 367 28 28

PROGRAMARE!

PROGRAMARE!

"Ai carte, ai parte!"

 

Vino cu carnetul si ai DISCOUNT DE 50% pentru CONSULTATIE + DETARTRAJ!

 

WOW! In loc de 350 lei platesti doar 175 lei!

 

Profita de oferta pentru consultatie + detartraj pana pe data de 15 iulie 2018!

 

In ce consta tratamentele noastre de detartraj?

In cabinetele stomatologice ale clinicii noastre, tratamentele de detartraj sunt efectuate prin intermediul tehnicii cu ultrasunete. Instrumentele cu ultrasunete sunt astfel concepute incat sa permita accesul chiar si sub tesutul gingival.
Dispozitivul indeparteaza cu delicatete depunerile de tartru, fara sa afecteze smaltul dentar sau suprafetele conexe.

Utilizarea tehnicii de detartraj cu ultrasunete ne permite sa va garantam eliminarea blanda, dar eficace a tartrului, reducand cat mai mult sensibilitatea dentara atat din timpul tratamentelor, cat si in perioada imediat urmatoare.

 

De ce aveti nevoie de tratamente de detartraj?

Acumularile de tartru, neglijate prea mult timp, pot cauza leziuni importante la suprafata dintilor. In cele din urma pot afecta si parodontiul, inclusiv gingiile, devenind astfel sursa de maladii parodontale.

Din pacate, neindepartate intr-o faza precoce, depozitele de tartru si de placa dentara devin in scurt timp un teren prielnic pentru proliferarea culturilor bacteriene sau de alte microorganisme ce ataca dantura. Ca efect, pacientii nu remarca doar o deteriorare de estetica dentara, ci semnaleaza si alterarea respiratiei (halitoza).

In principal din aceste motive, atunci cand sesizati depuneri evidente de tartru la baza dintilor, in spatiile interdentale sau pe suprafata maselelor, este indicat sa recurgeti la tratamentele noastre de detartraj. Doar in acest fel veti reusi sa va protejati dintii, pastrandu-i sanatosi si frumosi.Afla disponibilitatea medicului!